Gyurkity Péter

Itt az Oppo R7 Plus erősebb változata

A cég több memóriát és nagyobb tárolót kínál az erre igényt mutató felhasználóknak.

Szeptemberben mi is beszámoltunk az Oppo R7 nagyobb kiadásának várható megjelenéséről, amely elsősorban azok számára lehetett érdekes, akik a nagyobb kijelzőt részesítik előnyben, tekintettel arra, hogy az új változat már egy kereken 6 hüvelykes érintőképernyőt kínált, mégpedig további kellemes hardveres jellemzőkkel. Most még feljebb emelik a lécet.

A cég kínai oldalán bukkant fel az okostelefon erősebb verziója, amely azonban hamarosan a többi régióban is elérhetővé válik. Ez a példány a memória és a belső tároló terén kínál előrelépést az eredeti sorozathoz képest, hiszen előbbi 3 GB-ról 4 GB-ra ugrik, utóbbi pedig megduplázódik, vagyis immár egy alapesetben is 64 GB-os kapacitást kínáló tárolóra támaszkodhatunk. Ehhez a már említett 6 hüvelykes AMOLED-kijelző, 1080p felbontás, valamint két eltérő chip társul.


A számukra hazai piacon ugyanis a China Unicom vásárlói a MediaTek MT6795 chipet kapják meg a burkolat alatt, míg a nemzetközi példányok ehelyett a Snapdragon 615 nyolc magjára számíthatnak majd. Az ujjlenyomat-olvasó szerencsére mindkét változaton szerepelni fog, ehhez pedig a korábban is látott 13 és 8 megapixeles kamera, egy 4100 mAh-s akkumulátor, VOOC-gyorstöltés, dual-SIM opció, 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, valamint USB OTG csatlakozik. A szoftveres oldalon az Android 5.1 és a Color OS 2.1 fut. A készülék vastagsága 7,75 mm, súlya 192 gramm - a fém külső arany színt kapott.

A megjelenés még a hónap vége előtt esedékes, az ár a nemzetközi változat esetében 515 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #1
    Nagyon jó telefon.
    Remélem hamar jönnek az újak ez meg beesik 100k alá és best buy akkor! :D