SG.hu

A foodpanda felvásárolta a NetPincért

A foodpanda felvásárolta a NetPincért és szerb, bosnyák, montenegrói, illetve horvát partnercégeit.

Az online ételrendeléssel foglalkozó cég közleménye szerint "partnerségre léptek a NetPincérrel", és a magyar együttműködésen túl a foodpanda Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Horvátországban is bevásárolt, így a Donesi és a Pauza is a cégcsoporthoz került. Mindössze pár héttel azután, hogy a TastyKhana és a PedidosYa felvásárlásával megerősítette pozícióit az indiai és a mexikói piacokon, a foodpanda Közép-Kelet-Európában is megcélozta a piacvezetői pozíciót.

A jelenlegi felvásárlási üzletnek köszönhetően a NetPincér és a foodpanda Magyarországon már több mint 550 étteremmel áll kapcsolatban. A vásárlók a továbbiakban is rendelhetnek a Netpincér oldaláról. A foodpanda és partnercégei világszerte (Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Latin-Amerikában) egyébként több mint 35 000 étteremmel állnak kapcsolatban. Kováts Dániel, a NetPincér ügyvezetője elmondta, „A NetPincér 1999-ben úttörőként jelent meg a magyar ételrendelési piacon, amely mára piacvezetővé vált Magyarországon. A foodpandával most bejelentett partnerség lehetővé teszi, hogy még magasabb szintre lépjünk és az online ételrendelés egy még kényelmesebb módját kínáljuk fogyasztóinknak.”

„Közép-Európára mindig is úgy tekintettünk, mint az egyik legfontosabb ételrendelési piacra” mondta Ralf Wenzel, a foodpanda csoport társalapítója és ügyvezetője. „Az elmúlt időszakban lezárult és megkezdett felvásárlások egyértelműen hozzájárulnak vezető szerepünk erősítéséhez és lehetővé teszik számunkra, hogy vásárlóinkat még erősebb és még átfogóbb ajánlatokkal célozzuk meg.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • red39 #3
    Több energiát fordíthatnának az éttermek ellenőrzésére is, mert néha kritkán aluli, amit ki mjernek adni a kezükből étel címén.
  • xido #2
    jó lenne nem csak a rendelés minőségét emelni,de az ételekét is..némelyik köszönő viszonyban sincs azzal,amit a neve hallatán az ember elvárna...
  • gombabácsi #1
    hú remélem olcsóbb lesz. én imádom az olcsóságot.
    remélem külföldről fogják venni a kajákat, mert a magyar az drágább
    és én szeretem az olcsóságot