Gyurkity Péter

Lencsevégen a Nexus 6

Felbukkantak az első fotók a Motorola által fejlesztett telefonról, amely Moto S néven is befuthat.

Az olykor Shamu kódnéven is emlegetett készülék immár néhány fotón is látható, bár hivatalos információ továbbra sincs az okostelefonról. A Motorola azonban készül egy másik példánnyal is, amely egyes pletykák szerint szinte mindenben megegyezik majd a Google számára legyártott változattal.

Az állítólag igencsak méretes, egészen pontosan egy 5,9 hüvelykes kijelzővel megjelenő okostelefon már többször is szerepelt lapunk hasábjain, eddig azonban híján voltunk a részletes információknak és a képeknek. Most végre felbukkant néhány felvétel a világhálón, amelyeken a sokat emlegetett fejlesztés látható, ám annak méretén, valamint a külső néhány jellemzőjén kívül nem sok új részletet ismerhetünk meg. A két cég továbbra is hallgat az esetleges megjelenésről, így biztosra még mindig nem mehetünk, ám egyre szaporodnak a külső forrásoktól származó hírek, így van miben bizakodni.


Ebbe a sorba illeszthető be azon értesülés is, miszerint a Motorola egy további példányt is piacra dobna, amely Moto S néven jelenne meg. Erről eddig annyit lehetett tudni, hogy az első körben a tengerentúlon, az amerikai piacon, azon belül is kizárólag a Verizon kínálatában lesz majd elérhető, ez azonban a friss hírek szerint mindössze két hónapig tartana, ezt követően pedig a riválisok is hozzájutnak majd a megoldáshoz.

Legalább ilyen érdekes, hogy a Moto S a forrás szerint szinte semmiben nem különbözne a Nexus 6 néven megjelenő változattól, itt pedig egy 5,9 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató kijelzőt, egy Snapdragon 805 processzort, valamint egy 13 megapixeles hátoldali kamerát emlegetnek, amelyet 2 GB RAM egészítene ki. A megjelenés szerintük október végén esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • knightbali #2
    Egy halálos viadalban ezek a körmök hatalmas fegyvertényt jelentenének.
  • CairoJack #1
    Hát ez iszonyatosan nagy lesz.