Gyurkity Péter

Kiszivárgott a Nexus 6P prezentációja

A Google a bemutatóra készül, azonban már szinte minden részlet ismert.

Még a hónap elején írtunk arról, hogy a Google idei párosa októberben jelenhet meg, azonban már akkor is tudtuk, hogy a hivatalos bemutatóra már szeptember 29-én sort kerítenek. Most a prezentáció szivárgott ki az egyik készülék esetében, így nem sok kérdőjel maradt.

A Nexus 5X kapcsán már beszámoltunk arról, hogy az LG által gyártott változat egy 5,2 hüvelykes, 1080p felbontást támogató kijelzővel jelenhet meg, amihez a Snapdragon 808 chip, 3 vagy 2 GB RAM, valamint az USB Type-C társul, míg a kamerákat, illetve az akkumulátort illetően még kissé homályos a kép, itt több eltérő változat is napvilágot látott a várható specifikációval kapcsolatban. Nem kell már sokat várnunk azonban a hivatalos eseményre, hiszen erre kedden sor kerül, itt pedig remélhetően minden megmaradt kérdésre választ adnak majd.

A Huawei által leszállított Nexus 6P azonban már szinte teljes pompájában látható a világhálón, hiszen a napokban a komplett prezentáció is kiszivárgott, bár ennek hitelességére természetesen még szintén nem vehetünk mérget. Itt egy 5,7 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató, a Gorilla Glass 4 felület által védett érintőképernyő szerepel az első helyen, ami a korábbi pletykákban is felbukkant. Ehhez a nyolcmagos Snapdragon 810 chip 2.1-es verziója, az Adreno 430 grafikus vezérlő, egy 32, 64, illetve 128 GB-os belső tároló, valamint egy 3450 mAh-s akkumulátor társul, az Android 6.0 és az ujjlenyomat-olvasó kíséretében, vagyis elérhetővé válnak a biztonsággal kapcsolatos újabb funkciók, amely a külső alkalmazások telepítésénél is több teret enged a felhasználóknak.

A készülék négy eltérő színben lesz elérhető, ebből az arany változat csak Japánban lesz kapható, az USB Type-C természetesen itt is megjelenik, míg a telefon súlya egészen pontosan 178 gramm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #1
    Hát ez valami marha ronda telefon lesz :D Mi van manapság a dizájnerekkel?