Gyurkity Péter

Öt új okostelefont mutatott be az Acer

A tajvani gyártó megoldásai a számukra hazai és valószínűleg több európai piacon jelennek majd meg.

A Computex 2014 kiállításon az Acer egyszerre öt új megoldásról rántotta le a leplet, ezek reményeik szerint a belépő szinttől a csúcskategóriáig szinte minden szegmenst lefednek majd. A vékonyabb pénztárcájú felhasználóknak a Liquid Z200 névre keresztelt változatot ajánlják, amely a dual-SIM opció és a DTS Studio Sound mellett szerény jellemzőket kínál: 4 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontást támogató kijelző, 2 megapixeles kamera, 1 GHz-es ikermagos Mediatek chip, 512 MB RAM, valamint egy 1300 mAh-s akkumulátor, amelyet az Android 4.4 KitKat egészít ki.


Acer Liquid Z200

A Liquid X1 egy ennél jóval erősebb készülék, amely már egy igencsak méretes, 5,7 hüvelykes kijelzőre és LTE Cat 4 elérésre támaszkodik, egy nyolcmagos processzor, WiFi 802.11 a/b/g/n, valamint 2 GB RAM kíséretében. A telefon hátoldalán egy 13 megapixeles kamera kapott helyet a Bright Magic, a Free Focus, valamint a Motion Tracking funkcióval, míg az előlapon ennek 2 megapixeles társa dolgozik majd. A microSD révén a belső tároló tovább bővíthető, míg a hivatalos megjelenés a harmadik negyedévben esedékes.


Acer Liquid E600

A Liquid Jade egy 5 hüvelykes, 720p felbontást támogató IPS-érintőképernyőre épül, Zero Air Gap technológiával, egy négymagos Mediatek MT6582 chip, 1 GB RAM, egy 8 GB-os belső tároló, valamint egy 2100 mAh-s akkumulátor társaságában. A hátoldalon itt is megtaláljuk a 13 megapixeles kamerát, a másik fontos szempont azonban a mindössze 7,5 mm-es vastagság - a szoftveres oldalon itt is az Android 4.4 KitKat fut, míg magát a telefont a Liquid Leap, egy mindössze 1 hüvelykes kijelzővel ellátott okos-csuklópánt egészíti ki.


Acer Liquid Jade és Liquid Leap

A bejelentésözönt egy páros zárja le, mégpedig a Liquid E700 és E600 személyében. Előbbi esetében kiemelt szerepet szánnak a 3500 mAh-s akkumulátornak, amelyet tri-SIM opció, egy 5 hüvelykes IPS-kijelző, valamint 9,9 mm-es vastagság és 155 grammos súly egészít ki, egy négymagos chip, egy 4 GB-os belső tároló, valamint microSD kíséretében. Az E600 ezzel szemben az LTE Cat 4 elérésre helyezi a hangsúlyt, 8 megapixeles hátoldali kamerával, 1080p felbontású videók rögzítésének lehetőségével, míg a kijelző és a processzor nem tér el a testvér által alkalmazottaktól. A megjelenés itt is a harmadik negyedévben várható, és bár az USA-ban nem tervezik ezt, Európa több országa is sorra kerülhet majd.


Acer Liquid E700

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!