Nyerges Tibor

Táblagéppel átélhető labirintust épített a Telenor

Egy kiterjesztett valóság (Augmented Reality - AR) élményeket kínáló útvesztőt mutatott be a távközési cég az Allee Bevásárlóközpont földszintjén, mely egy hétig látogatható ingyenesen.

A bejelentés alkalmából tartott sajtótájékoztató egyedi volt annyiban, hogy mindenféle konkrétumot nélkülözött, csupán a bulvár újságírók igényeit próbálta kiszolgálni a cég a féltucatnyi felvonulatott celebbel, Király Viktorral, Béres Alexandrával és másokkal. Elhangzott rengeteg dicsérő szó Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese részéről a vállalat új 4G szolgáltatásáról, az az által elérhető sebességről, de magáról a labirintusról szó sem esett azon kivül, hogy a "felfedezés szabadságát kínálja".


Valójában egy üvegfalakból épített installációról van szó, melyben mindenki számára rögzülhet a cég megújult arculata. A kék ajtóval nyíló labirintusban a feladatok egyre nagyobb sebességű kék sziluettek köré szerveződnek. November 26-ig lesz bejárható minden nap 11:00 és 19:00 óra között.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!