Szekeres Viktor

Itt van Sylvester Stallone és Robert De Niro közös filmjének előzetese

Sylvester Stallone és Robert De Niro egy-egy veterán bokszolót fog alakítani a Grudge Match című komédiában, melynek megérkezett az első előzetese. Kérdés, hogy meggyőzi-e a trailer a közönséget.

Nem mondhatjuk, hogy eddig különösebben várt film lett volna a Sylvester Stallone és Robert De Niro főszereplésével készült ökölvívós komédia, a Grudge Match, de talán a most érkezett első előzetes változtatni fog ezen. A két sztár mellett még Kevin Hartot, Kim Basingert és Alan Arkint láthatjuk fontosabb szerepben, a filmet pedig az a Pete Segal rendezte, akinek eddig olyan filmeket köszönhettünk, mint a Zsenikém - Az ügynök haláli, az 50 első randi és a Csontdaráló.


A filmet Amerikában karácsonykor, egész pontosan december 25-én fogják bemutatni, ami azt jelenti, hogy elég komoly vetélytársak ellenében kell meggyőznie a mozizókat. December utolsó szerdáján még olyan új filmek közül választhatnak az amerikaiak, mint Keanu Reeves fantasyje, a 47 Ronin, az új Jack Ryan-film, a Jack Ryan: Shadow One, valamint a Ben Stiller által rendezett The Secret Life of Walter Mitty.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!