Szekeres Viktor

Véres képek a The Expendables 3 forgatásáról

Csak egy év múlva kerül bemutatásra a mozikban a The Expendables harmadik része, de a színészek Várnában már az akciójeleneteket forgatják, melyekről jó pár új fénykép is készült.

A héten elkezdtek szállingózni az első képek a The Expendables - A feláldozhatók harmadik epizódjának Bulgáriában zajló forgatásáról, de a fotók zöme elég semmitmondó volt: láthattuk Sylvester Stallonét, amint kiszáll autójából, illetve a forgatási szünetben ejtőző Dolph Lundgrent, valamint Randy Couture-t. A mostani fotók már "izgalmasabbak", hiszen kiderül, hogy a stáb rögtön az akció kellős közepébe vetette magát, melyből Stallone, Wesley Snipes és Terry Crews is véresen jött ki - kérdés, hogy karakterük, vagy esetleg a rosszfiúk vérét viselik-e magukon.


A két mellékelt képen kívül továbbiakat itt lehet megtekinteni, köztük jó párat, melyek egy akciójelenet felvétele közben készültek. A Patrick Hughes által rendezett harmadik epizódba szinte mind eddig szereplő színész vissza fog térni, mindössze Bruce Willist kell nélkülöznie a rajongóknak, de valószínűleg a helyére beugró Harrison Ford sokak könnyeit fel fogja szárítani.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #5
    Szórakoztató volt mindkét film és biztos vagyok benne hogy ez is az lesz. Ha neked nem jön be ez a stílus akkor ne nézd meg, ennyire egyszerű a dolog =)
  • StoneCold7 #4
    Remélem már ez a film tud is valamit nyújtani, mert az előző két film azon kívül, hogy a régi nagyokat láthattuk egy filmben azon kívül egy nulla volt vagy még annyi sem...
  • portable2 #3
    Snipe!!!!
  • wildstorm #2
    Nekem se fog. Örültem amikor kiderült. :)
  • maxy182 #1
    Willis abszolút nem fog hiányozni... Most néztem meg a Die Hard 5-öt, hát komolyan, McClane-t még Kristen Stewart is jobban eljátszotta volna...