Szekeres Viktor

Újabb sikersorozat főszereplője hunyt el

Cory Monteith után újabb fiatal színész vesztette életét Hollywoodban. Ezúttal a 29 éves Lee Thompson Young halt meg, akit a Született detektívekből ismerhettünk.

Élete 29. évében elhunyt Lee Thompson Young, a Született detektívek (Rizzoli & Isles) című krimisorozat egyik főszereplője. A Frostot alakító színész sajtósa szerint önkezével vetett véget életének. A hírek szerint Young ma délelőtt nem jelent meg a forgatáson és az ezek után értesített házmestere fedezte fel holttestét lakásában. A Született detektívek forgatási munkálatait természetesen felfüggesztették. (A sors furcsa fintora egyébként, hogy a TNT csatorna legnézettebb sorozatának 5. szezonját éppen a napokban rendelték be.)


Lee Thompson Young a Született detektívek előtt a Flash Forward - A jövő emlékeiben alakított FBI ügynököt, azelőtt pedig a Smallville Cyborgjaként, vagy a Disney Channel The Famous Jett Jackson című sorozatának címszereplőjeként emlékezhet rá a közönség. A színész jórészt tévés produkciókban dolgozott, legutolsó filmszerepe a 2007-es Sziklák szeme 2 volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!