Szekeres Viktor

Kiszáll a sorozatból A mentalista két főszereplője

A hatodik szezonban elveszti két főszereplőjét A mentalista című krimisorozat. S ha mindez nem lenne elég, akkor a készítők a szériát érdekessé tevő rejtélyt is meg akarják oldani.

A hatodik évadban nagy változások várhatóak az itthon is csökkenő népszerűségű A mentalista (The Mentalist) című nyomozós sorozatban. Amerikában a széria hovatovább a CBS egyik leggyengébben produkáló műsora lett, így érthető módon a csatorna igyekszik csökkenteni az egyre növekvő gyártási költségeket. Vélhetően ennek a törekvésnek lesz az áldozata a Van Peltet alakító Amanda Righetti és a Rigsby karakterét játszó Owain Yeoman.

Arról nincs hír, hogy a színészeket a hatodik évad során mikor írják ki, azonban vélhetően erre már valamikor féltávnál sor kerül, hiszen akkortájt két új állandó szereplő fog érkezni a krimisorozatba. És nem csak a két főszereplő távozása fog jelentős eseménynek számítani a rajongók szemében, hanem az is, hogy a hatodik évad első 8-10 részében az írók megoldják a Red John-rejtélyt is, vagyis fény fog derülni, ki a főhős, Patrick Jane nemezise.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #2
    Már nagyon idegesített ez a Red John-rejtély. Remélem Lorelei (Emmanuelle Chriqui) feltűnik még pár epizódban. Egyébként tényleg kezdett ellaposodni a sorozat.
  • bmw #1
    Rigsgy azert maradhatna, bar ha megoldjak a rejtelyt akkor mi lesz tovabb...