Szekeres Viktor

Megújul a Stahl TV

Április 22-től új gasztroműsorokkal bővül a Stahl TV kínálata. A FEM3 délutáni műsorfolyamában szereplő programokat ismét Stahl Judit válogatta.

A Stahl TV keretében április 22-től a FEM3 újabb gasztroműsorokat mutat be. A Gasztrokalandok Rómában egy hamisítatlan ínyenckalauz Rómához. A nézők olyan helyekkel ismerkedhetnek meg, ahova turistaként sosem jutnának el: kiderül, hol vannak a legjobb gasztroboltok, a legtutibb pékségek, a helyiek által szeretett kisvendéglők, és megtudhatják, miként főznek a zajosan vidám, egyszerű családi konyhákban. A Család, barátok és jó kaják segítségével bárki elsajátíthatja, hogyan főzzön a vendégeiknek finom ételeket úgy, hogy közben ne töltse az egész életét a konyhában.

A Kóstold meg Provence-t adásaiból talán kiderül, hogy mi a titka Provence varázsának - a sorozatból a néző megtudhatja, hogyan alakult ki Provence különleges gasztronómiai világa az évszázadok alatt. A Francia vakáció egy kis dél-franciaországi vidéki házba kalauzolja el a nézőket. Az Étteremcsatában pedig két csapat kap lehetőséget arra, hogy kipróbálja, meg tudja-e valósítani álmai éttermét, ha csupán 24 óra áll a rendelkezésükre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!