Szekeres Viktor

Kiderültek Marvel titkos szuperhős projektjei?

Eddig is sejtettük, hogy saját filmet kaphat Black Panther és Doctor Strange, de a napokban mindezt Stan Lee is megerősítette. Kérdés, hogy mikor teszik meg a hivatalos bejelentést.

Az elmúlt hetekben a Marvel Studios több titkos projektet premierjének dátumát is bejelentette, de ezeknek a vélhetően Harmadik Fázisos terveknek a címeit, illetve a főhőseit egyelőre még nem hozták nyilvánosságra. Egyes vélekedések szerint a Marvel a júliusban megrendezésre kerülő Comic Conra vár, hogy ott tegyék meg nagy bejelentéseiket.

Azonban ezt a tervezett mókát a minap lehet, hogy elrontotta Stan Lee, megannyi Marvel-karakter kitalálója, hiszen azt mondta a New York-i Wizard World Comic Conon, hogy igazak a pletykák, miszerint a Marvel Studios Black Panther és Doctor Strange saját filmjén is dolgozik. Lee még hozzátette, hogy mindez tőle független, már nem vesz részt azokban a döntésekben, melyek a legközelebb a középpontba állítandó karakterekkel kapcsolatosak. Persze mindez még nem jelenti azt, hogy az említett szuperhősökről szóló filmeket fogjuk látni pár év múlva, hiszen az előkészületeket nem mindig követik megvalósuló projektek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!