Szekeres Viktor

Itt a Superman-reboot magyar plakátja

Már a hazai mozikban is találkozhatunk az új Superman-film plakátjaival, aminek már épp itt volt az ideje hiszen már két hét sem választ el minket Az acélember hazai bemutatójától.

Most már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy lássuk Zack Snyder új filmjét, Az acélembert. A hazai mozis premierre június 20-án kerül sor, amit a film magyar plakátja is fényesen bizonyít. A magyar cím valószínűleg sok néző számára nem igazán beszédes, azonban a képpel együtt félreérthetetlenül jelzi az utca emberének, hogy az új Superman-moziról, kvázi a rebootról van szó.

Legutóbb 2006-ban próbálkoztak Superman felélesztésével, azonban az X-Men-filmekkel sikert arató Bryan Singer kudarcot vallott, hiszen bár filmje bevételei nem voltak olyan rosszak (200 millió dollár Amerikából és 191 millió a világ többi részéről), a kritikák és a nézői vélemények elég lesújtóra sikeredtek - a Warner Bros. nem is erőltette a folytatást. Így Brandon Routh nem lesz sztár - ezúttal Henry Cavillre vár a feladat, hogy elhitesse mindenkivel, hogy ő a legjobb választás az ikonikus karakter eljátszására.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Én csak Supermanről beszéltem, amúgy szeretem a szuperhősös képregényeket és filmeket. Szerintem ez egy szuper idegenekkel teli világban is hülyén néz ki.
    Robinnál legalább valami takarja az arcát, de Supermannél semmi!
  • Darth Sith #4
    Egy olyan világban, ahol elpusztíthatatlan alien emberek kosztümben mentik meg a világot más kosztümös szuper alien-ektől, ott szerintem elfogadható, hogy nem ismerik így fel. Ahogyan green arrow, nightwing, robin stb.. esetében is egy kis maszk takarja őket, mégse ismerik fel őket. De akkor már leragadhatunk ott, hogy a szuperhightech megfigyelő rendszer és nyomozó hálózattal, biztos kitalálták volna kicsoda batman kb az első megjelenése után, mivel annyi műhold és térfigyelő kamera van, hogy letudják követni a batmobilt a barlangig, illetve kiszámolják, hogy ezekhez a kütyükhöz mennyi pénz kell stb.. és ez csak wayne lehet, senki más.
    Ha ennyire a részleteken akarsz kötözködni egy SZUPERHŐS univerzumon, akkor miért nem nézel inkább dokumentum filmeket? Azon miért nem akadsz fenn kapásból, hogy szupererjük van? az elfogadható és normális, de az álcázásuk már nem?..Ahelyett, hogy leülnél, kikapcsolnál 2 órára és szórakoznál, élveznéd a filmet, ezzel foglalkozol. Csak sajnálni tudom, hogy nem tudsz egy kicsit gyerek maradni legbelül és szimplán élvezni valamit a hibák keresése helyett. Ha ezt a hozzáállásodat extrapolálom, ennyi erővel az egész képregényipart és mindent dobjunk ki, gyújtsunk fel, mert nem reális és amúgy is hülyeség. Illetve kb bármi mást, amely nem tudományos alapossággal megkreált dokumentum..
  • Zombee #3
    Lehet komolytalansággal vádolni a szuperhőstörténeteket, de a legcikibb kétség kívül Superman rejtőzködési technikája. Egy öltöny, egy szemüveg és egy fésű, és senki sem ismeri fel. Ezzel hiába a sötétebb hangvétel, oda a komolyság, akkor pedig a sötétebb hangulat is fölösleges. A 2006-os filmet nem láttam, de a régiek idétlenek egytől egyig, még az olyan sokra értékelt első rész is. A másodikból csak a moziverziót láttam, TV is azt adta, szerintem DVD-n is az jött ki, mert a BD-n külön kiemelik, hogy az a Richard Donner féle újravágott változat - akármelyiket is láttam, béna volt. A 3-4. részről meg beszélni is fölösleges, nem mérvadó, de az imdb pontszámaik is beszédesek, bár az "annyiraszarhogymárjó" szintet még nem ütik meg.
  • Zocsi #2
    a kultusz attól kultusz, hogy életben tartják, bálványozzák...
    mellesleg még mindig jobb egy realista beállítottságú (darkos) opusz, mint az a gagyiparádé, ami 10-15 évvel ezelőtt volt divatos. persze az is jó valamire, de pénzt már nem lehet vele keresni, mert nem fizetne senki érte a moziban...
  • Rotcsa #1
    A képregényes világot kibasszák majd a kukába itt is, mint a batmanes filmek esetében!
    lesz majd egy darkos supermanünk! csak hallgassátok meg a film zenei anyagát!
    sokan annyira odavannak már ettől, de nem is értem, miért? még egy bőr...
    régi filmek,smalwille, lois and lane, majd superman return, most meg ez...
    felejtsék már el és csináljanak inkább egy másik dc hősről filmet!