Szekeres Viktor

Vin Diesel Marvel-képregényfilmben szerepelhet

A képregény-rajongók titkos vágyai válhatnak valóra akkor, ha kiderül, hogy Vin Diesel is szerepet kap a Marvel Studios egyik készülő filmjében. A nagy kérdés, hogy valóban szó van-e ilyesmiről.

Érdekes hírt közölt Vin Diesel 43 millió Facebookos rajongójával: a Marvel Studios vette fel a kapcsolatot vele, s bár azt még maga sem tudta, hogy pontosan mi okból, feltételezhetően egy szereppel kapcsolatban kértek tőle találkozót. A színész még viccelt is azzal kapcsolatban, hogy míg neki gőze sincs, melyik szerepre szemelhették ki, addig rajongóinak sokkal konkrétabb elképzelése lehet - az egyik népszerű pletyka szerint ő lehet Thanos.

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy ha szerződtetik Dieselt, akkor mikor kerülne sor a forgatásra, pedig az nagyjából elárulná, hogy kit személyesíthet meg. Ugyanis jelenleg a Marvel Studios az Amerika kapitány második részét készíti, de nemsokára elkezdődhet a Guardians of the Galaxy forgatása is. Diesel következő projektje azonban mindenképpen a Halálos iramban 7 lesz, melynek forgatására júliusban fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!