Szekeres Viktor

A Kick-Ass főhőse lehet az új Marveles szuperhős

A Ha/Ver elsőre igencsak szerencsétlennek tűnő főhősét alakító Aaron Taylor-Johnson lehet A bosszúállók 2 egyik új szuperhőse, Quicksilver, akit magyarul Higanyszál néven ismerhetünk.

A The Wrap információ szerint a Ha/Ver és a Vadállatok című filmek főszereplője, Aaron Taylor-Johnson az egyik legesélyesebb jelölt arra, hogy megszerezze magának A bosszúállók második részében bemutatkozó egyik új szuperhős, Quicksilver (Higanyszál) karakterét, azaz Pietro Maximoffot. Mint azt korábban Joss Whedon, a 2015-ben bemutatásra kerülő film rendezője már elmondta, A bosszúállók folytatásában legalább két új taggal bővült a szuperhős-csapat, Quicksilver mellett még ikertestvére, Scarlet Witch (Skarlát boszorkány) is csatlakozik Vasemberékhez.


Quicksilver jelenlét persze meglehetősen pikáns lesz, hiszen a napokban derült ki, hogy a karakter egy másik Marvelhez köthető szuperhős-filmben, az X-Men: Az elsők folytatásában, az X-Men: Days of Future Pastben is szerepelni fog, ahol Evan Peters fogja alakítani. A Fox és a Disney stúdió megállapodása szerint egyik filmben nem utalhatnak a karakter másik filmbéli dolgaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Bár tetszett a Bosszúállók, a Ha/ver 2-őt jobban várom.
  • xido #1
    A sors humorérzéke...befut egy ál-szuperhős karakterrel,majd igazi is lehet..:)