Szekeres Viktor

Az első képek az Amerika kapitány 2 főgonoszáról

Végre nem csak Fekete Özvegyet láthatjuk az Amerika kapitány folytatásának forgatásán készített képeken, hanem a film fő rosszfiúját, vagyis a tél katonáját, aki sokaknak ismerős lehet.

Jelenleg is folyik az Amerika kapitány: Az első bosszúálló folytatásának, az Amerika Kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) a forgatása, melyre az Ohio állambéli Clevelandben kerül sor. A munkálatokról már több lesifotót is láthattunk, a legújabb képek azonban kifejezetten érdekesek, hiszen a film fő rosszfiúját, A tél katonáját mutatják meg nekünk - aki nem más, mint Bucky Barnes, Amerika kapitány, vagyis Steve Rogers egykori barátja.

Akik kicsit is ismerik a szuperhős képregényeket, azok minden bizonnyal tudják, hogy miről fog szólni a második epizód és mi lesz benne a szerepe a Sebastian Stan által alakított főgonosznak, azonban a film készítői minden bizonnyal nem csak a képregény történetének 100%-os átültetésére törekednek. Bár a bionikus végtag léte arra utal, hogy bizonyos mértékben hűek maradnak az alapokhoz. (A többi képet itt lehet megnézni.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #6
    Vannak így egy páran a fórumokon :D
  • Axlkenobi #5
    Semmit, ne foglalkozz vele, csak trollkodik. Minden egyes szuperhősös filmhez beír, ahol elmondja, hogy amúgy utálja őket, meg szarok és ócskák, ennek ellenére ellenállhatatlan vágyat érez, hogy kommenteljen.
  • Etinger #4
    Bane-t egy percig nem éreztem röhejesnek... Illetve ugye mivel egy képregényről van szó, ott is a színesebb fajtából, nem tudom pontosan mit vársz :)
  • neszeneked20 #3
    várom már nagyon ezt a filmet
  • portable2 #2
    Jól fog ez kinézni majd a filmben
  • Ender Wiggin #1
    nehéz eldönteni, hogy melyik a legröhejesebb főgonosz manapság (vagy hogy a szuperhősök vagy a főgonoszok a röhejesebbek). sinestro, a red skull és bane között vacillálok, de ránézésre ez se kutya.