Szekeres Viktor

Plakátot kapott a zombizsarus akciófilm

A RED rendezője már egyszer bebizonyította, hogy ért a képregények adaptálásához, így joggal bízhatunk abban, hogy nem "rontja el" a R.I.P.D. - Szellemzsaruk című filmet sem, melynek megérkezett a plakátja.

Most már tényleg nem kell sokáig várnunk a R.I.P.D. első előzetesére, vagy legalábbis erre következtethetünk abból, hogy pár napja debütált a természetfölötti képregény-feldolgozás első plakátja, ami most már jó minőségben is felkerült a netre. Az itthon R.I.P.D. - Szellemzsaruk címen keresendő film Amerikában július 19-től lesz látható a mozikban, de mi már július 18-tól megnézhetjük.

A Ryan Reynolds és Jeff Bridges főszereplésével készült filmet az a Robert Schwentke rendezte, aki pár éve a RED című képregény-adaptációval robbant be az ismert nevek közé - korábban sem a Légcsavar, sem Az időutazó felesége nem tette annyira ismertté a nevét. A két halott rendőrt alakító főszereplő mellett a filmben még feltűnik Kevin Bacon, Stephanie Szostak, Mary-Louise Parker, Marisa Miller, Mike O'Malley, James Hong és Robert Knepper.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ez még egy semmitmondó plakát, ez biztosan nem keltené fel az érdeklődést. Még jó, hogy az előzetest előbb láttam, az jópofa.