Szekeres Viktor

Transformers 4: az első hivatalos képek három új Autobotról

Még nem kezdődött el a Transformers 4 forgatása, de már kikerült pár hivatalos kép az Autobotokról, többek között az átdizájnolt Optimusz Fővezérről.

Megnézed a Transformers 4-et?
  • Mindenképp megnézem.
  • Csak ha jó kritikákat kap.
  • Nem fogom..
Szép nap virradt ma a Transformers-rajongókra, hiszen megjelentek az első hivatalos képek Michael Bay 4. Transformers-filmjéhez. A Yahoo! Movies két igen jól kinéző autót mutatott be az érdeklődőknek, melyek természetesen a jövőre mozikba kerülő epizódban fognak szerepelni. Az egyik kocsi egy C7 Corvette Stingray, mely a Chevrolet 2014-es típusának verseny verziója, míg a másik egy Bugatti Grand Sport Vitesse.


Kapva az alkalmon Michael Bay is megnyilvánult, hiszen saját oldalán bemutatta Optimusz Fővezér legújabb dizájnját, mely egy felfejlesztett, spéci Western Star-jármű. Sajnos a képek mellé több konkrétum nem érkezett, így a filmben feltűnő robotokról még mindig nincs hivatalos információ, mindössze azt tudni, hogy a nemrég pletykaszinten feltűnő Dinobotos információt eddig még nem cáfolták.


Ugyancsak friss hír a negyedik Transformers-mozifilmmel kapcsolatban, hogy újabb színész csatlakozott a stábhoz. A The Wrap információi szerint egy standup komikust, T.J. Millert sikerült szerződtetnie a készítőknek, aki Mark Wahlberg karakterének autószerelő barátját fogja alakítani. Miller és Wahlberg mellett egyébként már biztosra lehet venni, hogy Jack Reynor és Nicola Peltz lesz a két főszereplő, s rajtuk kívül Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles és Li Bingbing is fontosabb szerephez jut a filmben.


A Transformers 4 amerikai premierjére 2014. június 27-én fog sor kerülni, a magyar bemutató időpontjáról természetesen még nincs hír, de feltételezhetjük, hogy világpremier keretében láthatjuk a filmet, hiszen a Paramount stúdió még nem rágott be a kamerázó filmkalózok miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kozoltan82 #14
    Egyre rosszabb ez a film...
  • kalapos01 #13
    Haha, te azt hgitted, hogy csak neked csinálnak filmeket? Nagyon édes.

    (De az a logika is cuki, hogy ha az első rossz, akkor a folytatás is az. Mi itt az alsó korhatár, emberek?)
  • Mekong Delta #12
    minek csinálnak ebből ennyi részt? már az első is szar volt.. épp úgy mint a halálos iramban
  • Ryder159 #11
    Na sorry, most látom hogy nem kellett volna betennem a képeket, bent vannak a cikkben
  • Ryder159 #10
    Ők is autobotok:



  • Ender Wiggin #9
    Nem kellett volna lefordítani egyik nevet sem, mert magyarul mind hülyén hangzik, és még a jelentésüktől is messzire visz a fordítás.
  • Bendzs #8
    És az új "Űrdongó" dizájnt vajon ki hagyta jóvá? Vagy Bay munkáját senki nem felügyeli, csak kapjanak a bevételből?


    "Szereztünk egy felturbózott, mattfekete Camaro-t, ha már ő lesz az új Űrdongó, fessük rá sárgával az SS-csíkokat, nehogy a fanok panaszkodjanak, hogy nem is olyan színű, mint az eredeti..."
  • liberty2 #7
    Én a rajzfilmen nőttem fel. Képregény és a mozifilm. Annyira izgatottam vártam anno az első filmet, nagyon kíváncsi voltam. A moziban pedig a film felénél fogtam magam, kimentem az ajtón. Felháborító volt számomra, hogy mit műveltek gyermekkorom nagy hőseivel. A 86-os filmnek az eredeti szinkronja jobban meg is lett csinálva, csak ott annyi volt a mai szemmel szokatlan, hogy mindent lefordítottak amennyire csak tudtak. Amit nem, azt fantázianevekkel illettél.
    Cop = Zsaru
    HotRoad = Peca ( gondolom mert a legelső jelenetében épp pecázott Daniel-el :D )
    Soundwave = Fürkész
    stb....

    A film viszont gyalázatos lett. Se story-ban, se megjelenésben, de még személyiségükben se az eredetiek. Ha valaki nem látta volna a 86-os filmet annak kötelezően ajánlom. Íme a link hozzá.
    Amúgy meg a Kenworth K100-as kamion is szerintem egyértelműen ikonikus kamion.
  • A6 Intruder #6
    A Fővezér még mindig jobban hangzik, mint az Első Optimusz!
  • Zombee #5
    A nagy "F"-re gondolsz, vagy a fővezérre úgy általában? A 90-es évek elején futó képregényben is fővezér volt, kis "f"-el. A 86-os egész estés rajzfilm egyik szinkronjában az Optimus Prime elég hülyén hangzott, a másikra nem emlékszem, hogy volt. Egyik szinkronja se volt jó, a régebbi VHS szinkronban az Álcákat Varangyoknak hívták :).