Transformers 4: az első hivatalos képek három új Autobotról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre rosszabb ez a film...
Haha, te azt hgitted, hogy csak neked csinálnak filmeket? Nagyon édes.
(De az a logika is cuki, hogy ha az elsõ rossz, akkor a folytatás is az. Mi itt az alsó korhatár, emberek?)
(De az a logika is cuki, hogy ha az elsõ rossz, akkor a folytatás is az. Mi itt az alsó korhatár, emberek?)
minek csinálnak ebbõl ennyi részt? már az elsõ is szar volt.. épp úgy mint a halálos iramban
Na sorry, most látom hogy nem kellett volna betennem a képeket, bent vannak a cikkben<#falbav>#falbav>
Nem kellett volna lefordítani egyik nevet sem, mert magyarul mind hülyén hangzik, és még a jelentésüktõl is messzire visz a fordítás.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És az új "Ûrdongó" dizájnt vajon ki hagyta jóvá? Vagy Bay munkáját senki nem felügyeli, csak kapjanak a bevételbõl?
"Szereztünk egy felturbózott, mattfekete Camaro-t, ha már õ lesz az új Ûrdongó, fessük rá sárgával az SS-csíkokat, nehogy a fanok panaszkodjanak, hogy nem is olyan színû, mint az eredeti..."
<#idiota>#idiota>
"Szereztünk egy felturbózott, mattfekete Camaro-t, ha már õ lesz az új Ûrdongó, fessük rá sárgával az SS-csíkokat, nehogy a fanok panaszkodjanak, hogy nem is olyan színû, mint az eredeti..."
<#idiota>#idiota>
Én a rajzfilmen nõttem fel. Képregény és a mozifilm. Annyira izgatottam vártam anno az elsõ filmet, nagyon kíváncsi voltam. A moziban pedig a film felénél fogtam magam, kimentem az ajtón. Felháborító volt számomra, hogy mit mûveltek gyermekkorom nagy hõseivel. A 86-os filmnek az eredeti szinkronja jobban meg is lett csinálva, csak ott annyi volt a mai szemmel szokatlan, hogy mindent lefordítottak amennyire csak tudtak. Amit nem, azt fantázianevekkel illettél.
Cop = Zsaru
HotRoad = Peca ( gondolom mert a legelsõ jelenetében épp pecázott Daniel-el 😄 )
Soundwave = Fürkész
stb....
A film viszont gyalázatos lett. Se story-ban, se megjelenésben, de még személyiségükben se az eredetiek. Ha valaki nem látta volna a 86-os filmet annak kötelezõen ajánlom. Íme a link hozzá.
Amúgy meg a Kenworth K100-as kamion is szerintem egyértelmûen ikonikus kamion.
Cop = Zsaru
HotRoad = Peca ( gondolom mert a legelsõ jelenetében épp pecázott Daniel-el 😄 )
Soundwave = Fürkész
stb....
A film viszont gyalázatos lett. Se story-ban, se megjelenésben, de még személyiségükben se az eredetiek. Ha valaki nem látta volna a 86-os filmet annak kötelezõen ajánlom. Íme a link hozzá.
Amúgy meg a Kenworth K100-as kamion is szerintem egyértelmûen ikonikus kamion.
A Fõvezér még mindig jobban hangzik, mint az Elsõ Optimusz!<#hawaii>#hawaii>
A nagy "F"-re gondolsz, vagy a fõvezérre úgy általában? A 90-es évek elején futó képregényben is fõvezér volt, kis "f"-el. A 86-os egész estés rajzfilm egyik szinkronjában az Optimus Prime elég hülyén hangzott, a másikra nem emlékszem, hogy volt. Egyik szinkronja se volt jó, a régebbi VHS szinkronban az Álcákat Varangyoknak hívták 😊.
Optimus Fõvezér? Jézus. Ebbõl is látszik hogy vannak tulajdonnevek, melyeket nem kéne kínfordítással megerõszakolni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Engem sose zavart, hogy csõrõs kamionná alakul. Így legalább több az anyag, amibõl a robot felépülhet, csak azok a hivalkodó, már-már homo erotikus lángnyelvek nem kellenének rá! A Prime rajzfilmben lévõ megjelenése pont megfelelõ lenne.
emlékeim szerint sem volt nagyon csõre.
Anno még a 80-as években a Super Channel-en néztem
ott így nézet ki Optimus:

Anno még a 80-as években a Super Channel-en néztem
ott így nézet ki Optimus:

Mess with the best, die like the rest Linux4ever