Szekeres Viktor

Így néz ki az új Holló

Az eredetileg kiszemelt színész kapta meg A holló újabb adaptációjának főszerepét. Ez a döntés azzal járt, hogy a gyártó stúdió elhalasztotta a forgatás kezdését.

Hónapok óta olvashatjuk a pletykákat A holló remake-jének főszereplőjével kapcsolatosan, főleg, mióta Bradley Cooper kilépett a projektből. Most azonban úgy tűnik, hogy véget ér az értesülések áradata, hiszen a Deadline immáron hírként számolt be arról, hogy a walesi Luke Evans kaparintotta meg a szerepet, melyet a 90-es években a tragikus körülmények között elhunyt Brandon Lee tett híressé.


James O'Barr sötét hangulatú képregényét a Relativity Media fogja ismét megfilmesíteni, s érdekesség, hogy Evans a rendező, F. Javier Gutierrez első választása volt, azonban a színász nem árt rá, hiszen egyrészt A hobbitban szerepelt, másrészt pedig egy Drakula-filmben is munkát kapott. Hiányában először James McAvoy, majd Tom Hiddleston és Alexander Skarsgard neve merült fel. Végül a stúdió úgy döntött, hogy szüksége van a színészre, így elhalasztották A holló forgatásának kezdését 2014. elejére. (Aki nem ismerné Evanst, az a Halálos iramban 6 főgonoszaként találkozhat vele legközelebb.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!