Szekeres Viktor

Tévésorozat készül a Sikolyból

Az MTV mindenképpen meg akarja valósítani a Sikoly-filmek sorozatos feldolgozását, s ebben többek között Wes Craven segítségére is számít a csatorna. A horrorfilmes rendezte az eddigi összes epizódot.

Tavaly nyáron röppent fel a hír, hogy az MTV tévésorozatként akarja adaptálni minden idők egyik legsikeresebb mozis horrorsorozatát, a Sikolyt (Scream), pár napja pedig az is kiderült, hogy a tervek olyannyira konkrétak, hogy a csatorna már be is rendelte a pilotot. Más kérdés, hogy a projekttel kapcsolatban nem nagyon lehet többről beszámolni, hiszen egyelőre még forgatókönyve, sőt, kijelölt írója sincs.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a filmeket kitaláló Kevin Williamson nem jön számítása, ami az írói teendőket illeti (vannak neki más sorozatai). Azonban lehet, hogy a rajongók mégis örülhetnek, hiszen felmerült, hogy a filmeket is rendező Wes Craven forgathatja le a sorozatterv pilotját. Craven Twitteren megerősítette, hogy az MTV valóban érdeklődött, azonban biztos választ csak akkor adhat, ha látja a forgatókönyvet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!