Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik a TV2 legigényesebb sorozata

Április 23-tól a SuperTV2-n új részekkel tér vissza a Propaganda. A riportműsor harmadik évadában ismét Till Attila szemszögéből nyerhetnek betekintést a nézők sikeres és érdekes emberek életébe.

Till Attila pár valóságshow műsorvezetése után ismét riporterként lesz látható a képernyőn, hiszen napokon belül visszatér a tévébe a Propaganda. A filmrendezőként is dolgozó tévés Pulitzer-emlékdíjas műsora, április 23-tól, kedd esténként új részekkel jelentkezik - a SuperTV2 képernyőjén. Persze ez csak látszólagos csatornaváltás, hiszen az epizódokat két nappal a premierjük után a TV2-n is meg lehet nézni.

Az egyes epizódok továbbra is Till sajátos stílusán és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját, felvillantva eddig kevésbé ismert oldalukat. A Propaganda 10 héten át várja a nézőket a SuperTV2-n, az ismétlések pedig csütörtök esténként a TV2 műsorán lesznek láthatók. Az új évad riportalanyai közt szerepel többek között a legendás Szörényi-Bródy szerzőpáros, valamint Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!