Szekeres Viktor

Egyre többen foghatják a SuperTV2-t

Az idei év első hónapjában nagyot nőtt a SuperTV2 lefedettsége, mely így már eléri a 57,8%-ot. A TV2-csoport legfiatalabb kábelcsatornája immár több mint 2,1 millió háztartásban elérhető.

2012. november 2-i indulása óta folyamatosan növeli sajátgyártású tartalmainak számát a SuperTV2. A Jóban Rosszban részeit exkluzív módon, a TV2-es premier előtt vetíti a csatorna, a Tények Hatkor című hírműsora fél órával megelőzi nagytestvérét, a TV2-n látható Tényeket, a SuperMokka pedig hétköznap délelőttönként jelentkezik, a TV2-es Mokkát követően más műsorvezető párosokkal és saját tartalommal.

A SuperTV2 február közepén elindította a TV2-n már nagy sikerrel futott A Nagy Duett című énekes showműsor második szériáját, március 4-én pedig képernyőre tűzi a Hal a tortán legújabb epizódjait. A sajátgyártású műsorok számának bővülésével párhuzamosan januárban ugrásszerűen megnőtt a SuperTV2 lefedettsége: az első havi adatok alapján a csatorna technikai lefedettsége elérte az 57,8%-ot, és így már több mint 2,1 millió háztartásban elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!