Szekeres Viktor

HD-minőségre váltanak a TV2 aktuális műsorai

Újabb fejlesztésre került sor a TV2-csoportnál: április 2-tól HD-minőségben készülnek a TV2 aktuális műsorai, egyúttal teljesen megújul a Tények és az Aktív arculata.

A tegnapi naptól kezdve még jobb minőségben készülnek a TV2 aktuális műsorai, a Tények, az Aktív, a Napló és az Időjárás-jelentés. A TV2 HD és a Super TV2 HD csatornák nézői eddig felkonvertált formában láthatták ezeket az adásokat, április 2-tól azonban valódi HD-tartalomként kerülnek képernyőre. A HD-átállással egy időben teljesen megújul a Tények és az Aktív arculata. A TV2 saját grafikus csapata által tervezett látványos, és a nemzetközi trendeknek megfelelő arculatot először kedd délután láthatták a nézők.

- Már a felkonvertált formában készült műsorok is nagyon jó képminőségben kerültek képernyőre, de az igazi nagy ugrás most következik, a HD-minőségre való átállással. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a Tények és az Aktív esetében mindez teljesen megújult arculattal is párosul - mondta György Bence, a TV2 aktuális műsorainak vezető szerkesztője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #3
    Elég szánalmas, hogy még csak most vezetik ezt be.
  • lestyanrobi #2
    "a nemzetközi trendeknek megfelelő arculatot" - én hányok az ilyenektől...
  • Zombee #1
    1. A felkonvertált minőségről inkább ne beszéljünk.
    2. Röhejes, hogy a felkonvertált adásaikat HD csatornán árulták idáig.
    3. Ennek a színvonalnak az agyonmásolt VHS minőség is túl jó.