Szekeres Viktor

Folytatódik az álláskereső vetélkedő

Április 14-től indul az Újonc című álláskereső vetélkedő második évada. Ahogy azt a nézők már megszokhatták, a műsor minden epizódjában három munkavállaló jelölt verseng egy betöltendő állásért.

Április 14-én, vasárnap délelőtt, egész pontosan 10:50-kor második szezonjával folytatódik a Rákóczi Ferenc műsorvezetésével készített Újonc című vetélkedő a VIASAT3-on. Ez az a játék, ahol három jelölt verseng egy betöltendő állásért - a tét tehát nagy, hiszen csak egy lehetőség, egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök.

A második évad egy rendhagyó epizóddal indul. A Békés Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete olyan nappali intézményt üzemeltet, ahol sérült gyermekeket oktatnak, fejlesztenek azzal a céllal, hogy felkészítsék őket a hagyományos oktatási rendszerben való részvételre. Az évadpremierben ezúttal olyan hírességek pályáznak az egyesület nagyköveti címére, akik szívükön viselik a fogyatékkal élők sorsát, s maguk is fontosnak tartják a sérült gyermekek felzárkóztatását, integrálását. A három játékos Pityinger László, Balázsy Panna és Krajnyák Zsuzsanna lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!