Szekeres Viktor

Április elején indul a VIASAT3 új, nagy valóságshow-ja

Április 9-től látható a VIASAT3 képernyőjén A címlaplány, amely a Viasat és a Ringier közös együttműködésben készülő valóságshow lesz. Vajon a sokadik modellkeresős reality mi újdonságot fog hozni?

A címlaplány című sajátgyártású valóságshow április 9-től minden kedden 21:25-től lesz látható a VIASAT3-on. A csatorna tájékoztatása szerint azonban nem csak egy sokadik modellkereső reality-ről van szó, hiszen a saját ötleten alapuló, reality-elemekkel tarkított produkció eltér a VIASAT3-on a korábbiakban már megismert formátumoktól. A premier epizódban tíz lány költözik be egy közös lakásba és verseng egymással azért, hogy kiderüljön, melyikük a legalkalmasabb arra, hogy nem csupán szépségével, hanem intelligenciájával, tehetségével és személyes kisugárzásával is igazi címlaplány lehessen.

A versenyben nem lesz minden egyes epizódban fotózás, a lányoknak sem csupán a fotós kamerája előtt, hanem még számos területen kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Minden epizód egy tematika köré rendeződik, és aki csak a fotózáson tűnik ki, de nincs otthon például a társasági életben, a sport terén, vagy éppen a popsztárok világában, annak nehezebb dolga lehet a megmérettetéseken. A végső győztes az lesz, aki a zsűri előtt leginkább bebizonyítja, készen áll arra, hogy a játék után is boldoguljon a celebvilágban

A műsorvezető Horváth Éva lesz, a zsűriben pedig Nánási Pál, Holdampf Linda, Hujber Ferenc és Illés Csaba fog helyet foglalni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akoska76 #2

  • Cumshot #1
    Az ilyenekről mindig az America's Next Top Hooker jut eszembe a GTA-ból.