Szekeres Viktor

Készül a New York bandái-tévésorozat

Újabb ismert filmből készülhet tévésorozat. A New York bandái adaptálása révén Martin Scorsese a Gengszterkorzó után ismét megpróbálkozhatna a tévés műfajjal.

A Miramax és Martin Scorsese pár órája bejelentette, hogy tévésorozatot készítenek filmjükből, a 2002-es New York bandáiból (Gangs of New York). A 10 Oscar-díjra jelölt alkotás nem volt túlságosan nagy anyagi siker, hiszen Amerikában csak 78 millió dollárig jutott el, s nemzetközi viszonylatban is mindössze 116 millió dollár jött össze a stúdiónak. A filmben olyan színészek játszottak, mint Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz és Daniel Day-Lewis - ők a sorozatban természetesen nem fognak feltűnni.

A New York bandái a város rivális bandáinak összecsapására koncentrált, s nagyjából az 1800-as évek közepe, végefelé játszódott. A tévés verzió eseményei a századforduló környékén zajlanának, s azokat a New Yorki eseményeket fogja bemutatni, melyek nem csak a városban, hanem Chicagóban és New Orleansban is elősegítették a szervezett bűnözés kialakulását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!