Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet 2011 egyik legjobb filmjéből

Ha már a folytatás nem jött össze, lehet, hogy tévésorozat készül 2011 egyik legjobbnak bizonyult filmjéből, a Fertőzésből. Egyelőre persze még képlékenyek a tervek.

2011 egyik legjobb filmje a Steven Soderbergh által rendezett Fertőzés (Contagion) volt. A film annak ellenére, hogy nem volt túl nézőbarát, Amerikában 75, a világ többi részén pedig 60 millió dollár bevétel termelt, így sikernek tekinthető. (Az igencsak lecsupaszított, nem tipikus és nagyon nem hollywoodi filmről szóló kritikánk itt olvasható el.) Tavaly májusban ütötték fel először a fejüket azok a pletykák, amik szerint a forgatókönyvet író Scott Z. Burns a folytatáson gondolkodik.


Nos, azóta semmi hírt nem lehetett hallani egy esetleges második részről, Jude Law egy interjúban el is mondta, hogy nem tud ilyen projektről, azonban a napokban Burns a Mellékhatások (Side Effects) című Soderbergh-film premierje kapcsán beszélt a Fertőzéssel kapcsolatos terveiről. Burns elmondta, hogy most már inkább tévésorozatban gondolkodik, amely valamilyen szinten a Homeland és a 24 című szériák jellemzőivel bírna. A tévésorozatban a tervei szerint a járványokat érdekes módon mutatnák be és a történetet több résztvevő fél szemszögéből láthatná a közönség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!