Szekeres Viktor

Sorozat készül Robert De Niro remek mozifilmjéből

Robert De Niro eddig két filmet rendezett, s mind az 1993-as Bronxi mese, mint a 2006-os Az ügynökség remekül sikerült. Utóbbiból terveznek most tévésorozatot készíteni.

Az amerikai Showtime csatorna sorozatot tervez készíteni Az ügynökség (The Good Shepherd) című mozifilm alapján. A filmet 2006-ban mutatta be a Universal stúdió, s a nem túl populáris téma ellenére elég sikeres volt, hazájában 60 millió dollár bevételt hozott, amit Amerikán kívül további 40-nel fejelt meg. A főbb szerepekben olyan színészeket láthattunk, mint Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro és Alec Baldwin. Érdekesség, hogy a filmet Robert De Niro rendezte.


A készítők eredetileg folytatást terveztek a hidegháború idején játszódó kémfilmhez, azonban később inkább a sorozatformátum mellett döntöttek. A széria pilotjának forgatókönyvét Eric Roth fogja írni, míg a rendezői feladatokat minden bizonnyal ismét csak Robert De Niro fogja elvállalni, bár berendelés esetén valószínűleg már nem fog a kamerák mögé állni. Arról egyelőre nincs hír, hogy bárki is visszatérne szerepét ismét eljátszani, de szinte biztosra vehető, hogy a nagy nevek egyike sem fog feltűnni a tévésorozatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!