Szekeres Viktor

Tévésorozat készül A szállítóból

Újabb filmből készül tévésorozat, ezúttal A szállító arathat sikert a kisebb képernyőn is. A gyártó cég viszont nem amerikai, így végre kiderülhet, hogy az európaiak mihez tudnak kezdeni a nagy költségvetéssel.

A Lagardere Entertainment és EuropaCorp koprodukciójának hála elkészülhet A szállító című mozifilmek alapján egy tévésorozat. Az ismert nemzetközi franchise tévés verziója, a Transporter -- The Series, bár európai lenne, de azzal a céllal kerül legyártásra, hogy méltó vetélytársa legyen az amerikai sorozatoknak. Ezt jelzi a 4 millió dolláros epizódonkénti költségvetés is, mely amerikai viszonylatban is abszolút versenyképes, sőt, kifejezetten magasnak számít.

Az angol nyelven forgatásra kerülő széria főszereplője természetesen nem Jason Statham lesz, a szereplőválogatás és az írók keresése még csak eztán fog kezdődni, az azonban biztosra vehető, hogy a 12 részt számláló 1. évad 2011 második felére kerülhet a képernyőkre. A hírek szerint már több nemzetközi és amerikai csatorna is elkezdett érdeklődni, a gyártók valószínűleg minden országban külön értékesítik a Szállító-sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krajcsovszkig #6
    Lehet ez jó, de Stathem nélkül fura lesz...
  • JohnnySmith #5
    Sztem is ha látványilag (kaszkadőr szinten) Cobra 11 akkor már nem is lesz az olyan vészes egy sorozathoz képest.
  • boomsly #4
    Hősünk szerződést köt az IKEA-val és beindul az üzlet.
    Lesz benne káromkodó elégedetlen ügyfél, nimfomán háziasszony, kubai bevándorlók ágyneműtartóban és persze valamelyik 3 betűs szuper szervezet irodáinak berendezése. A fő-fő-gonosz pedig, a nyugdíjból visszatérő ex-kanizsa bútoros Öcsi bácsi, aki szocreál munkamoráljával kergeti őrületbe a fuvarosunkat.
  • bertino #3
    autós jelenetekben pedig teljesen ott volt mindig :)
  • jcsabi #2
    hát ha olyan lesz kihagyom:D
  • Etinger #1
    Cobra 11