Szekeres Viktor

Itthon januárban folytatódik az egyik legjobb angol sorozat

Visszatér az AXN képernyőjére a svéd alapokra építkező Wallander, mely a második szezonjával az egyik legjobb angol tévésorozattá nőtte ki magát.

A hazai AXN csatorna januárban több premierrel is jelentkezik, melyek között akad országos bemutató is. Talán legtöbben a Kenneth Brannagh főszereplésével készített Wallander folytatását várják: a 3. évad epizódjai január 14-től hétfőnként 22.00 órától lesznek láthatóak. (Az országos premierre december 24-én az AXN Crime-on fog sor kerülni.) Ugyancsak januárban érkezik az AXN Player kínálatába a Kemény csajok (Pretty/Tough) és a Kukkolók (Look) című sorozat, valamint még ebben a hónapban műsorra kerül a Vampire Knight című anime széria is.

Más sikersorozat is új szezonokkal fognak jelentkezni. Csütörtök esténként 21.00 órától folytatódik az AXN NCIS-estéje, mely keretében az NCIS hatodik szezonja, valamint az NCIS: Los Angeles harmadik évada kerül bemutatásra. Az ínyenceknek pedig január 19-20-án és 26-27-én, hétvégén, 14.00 órától Doktor House-maratonban lehet ismét részük, a csatorna ezúttal a hatodik szezont fogja ismételni szünet nélkül

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Jóféle krimisorozat, ajánlani tudom.