Szekeres Viktor

Nemsokára kezd itthon a Hannibal Lecter-tévésorozat

Pár mindenre elszánt maffiózó nő és a világ talán legellentmondásosabb sorozatgyilkosa, Hannibal Lecter fogja uralni az AXN képernyőjét 2013 tavaszán a sorozatrajongók legnagyobb örömére.

Az AXN sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 2013 tavaszán kezdi el sugározni saját gyártású sorozatát, a Hannibalt, melyben Bryan Fuller, író és David Slade, rendező közösen keltették ismét életre Hannibal Lectert. A sorozat a Hannibal-történet kezdetének kezdetétől indul el. Will Grahamnek ekkor még fogalma sincs róla, hogy a nyomozásaiban őt segítő Lecter idővel sorozatgyilkos, és az ő legádázabb ellenfele lesz.

Ugyancsak friss premier lesz az AXN-en a 2013 tavaszán képernyőre kerülő Vörös özvegy (Red Widow) is, melyet a Dexter korábbi vezető forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg jegyez. A felkavaró dráma-thriller egy családanya, Marta Walraven (Radha Mitchell) története, aki kénytelen a szervezett bűnözés világában boldogulni, miután maffiózó férje brutális gyilkosság áldozata lett. A csatorna harmadik tavaszi sorozatpremierje a Maffiadoktor (The Mob Doctor) lesz, melyben egy chicagói elit sebészorvos a maffia hálójába kerül, ezért éjszakánként bűnözőket kell gyógyítania, miközben családja, barátai és nem utolsó sorban orvos kollégái előtt próbálja fenntartani a normális élet látszatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!