Szekeres Viktor

Kapaszkodik fel a nagyokra az AXN

Annak ellenére, hogy az AXN sorozataival szokta leginkább a nézőket a képernyők elé csábítani, a tavalyi év utolsó hetében inkább filmjeivel aratott sikert a kábelcsatorna.

2,82%-os napi átlagos közönségarányával kiemelkedően teljesített az AXN a karácsonyi időszakban; 2012. december 29-én pedig egyenesen rekord nézettséget produkált a csatorna, amikor közönségaránya az éppen tévét néző 18-49 évesek körében 3,62%-ot tett ki. Ezzel az AXN a második legjobb SHR-t hozta a kábeltelevíziók között (SHR 3,62%), a teljes magyar tévés piacon pedig az ötödik legjobb közönségarányt produkálta. December 31-én pedig a vizsgált, kereskedelmileg fontos korosztályhoz tartozó nézők (18-49) a kábelcsatornák közül az AXN-t nézték a leghosszabb ideig; átlagosan 65 percet töltöttek a tévécsatorna képernyője előtt.

A legnépszerűbb programokat a 2012 szeptembere óta futó speciális filmes esték jelentették, amelyeket idén tavasszal folytat a csatorna. Ez az ünnepi időszakban, december 24. és január 1. között sugárzott Mr. és Mrs. Smith-t, Pókember 3-at, XXX-et fedi. Az AXN tavaly szeptemberben bevezetett speciális filmes estéi 2013 tavaszán is folytatódnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!