Szekeres Viktor

Itthon előbb lesz egy sorozat netes premierje, mint a tévés

Az AXN a tévés premier előtt már elérhetővé teszi az interneten, az AXN Playerben A bárka című spanyol posztapokaliptikus sorozat első részét. Az új részeket minden vasárnap lehet majd megnézni.

Az AXN október 21-étől vasárnaponként 19:15-től fogja adni A bárka című spanyol posztapokaliptikus sorozat második szezonját, mely premiernek az az érdekessége, hogy az új évad részei a tévépremier előtt egy héttel már elérhetők lesznek az AXN Player-ben, tehát a netes bemutatóra október 14-én fog sor kerülni. A történet sokak számára érdekes lehet, ugyanis benne egy hibás genfi részecskegyorsítónak köszönhetően világméretű katasztrófa történik, elpusztul az egész világ, mindössze egy maroknyi iskolás éli túl, akik épp egy hajó fedélzetén utaznak az incidens idején.


A csatorna októberben még két további sorozatpremierrel fog jelentkezni, bár ezek mindegyike már a tévében fog bemutatkozni elsőként. Október 26-ától péntekenként 21:00-től a Sherlock című angol krimisorozat második szezonja kerül képernyőre. Míg október 9-étől keddenként 23:05-től A törvény embere fog érkezni a jórészt sorozatokat sugárzó csatornára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!