Szekeres Viktor

Képek és videó A csodálatos pókember 2 női főhőseiről

151 napból mindössze pár tucatot forgat New York utcáin A csodálatos pókember 2 stábja, így a rajongóknak minden munkálatok közben készült lesifotót meg kell becsülnie. A mostaniakat is.

Pár napja ismét helyszínen forgatott A csodálatos pókember 2 stábja Marc Webb rendező vezetésével, s ennek köszönhetően újabb képek és videók lepték el a netet a munkálatokról. A felvett jelenet középpontjában ezúttal nem Andrew Garfield volt, hanem a Gwen Stacyt alakító Emma Stone, valamint Shailene Woodley, aki a filmben Mary Jane Watsont fogja alakítani. A Stone-os képek alatt videó is látható közös jelenetükről - aki pedig több képre is kíváncsi, errefelé keresgéljen.

Klikk ide! Klikk ide!

A napokban egyébként kiderült, hogy a produkció négy stúdióban, 28 ezer négyzetméternyi alapterületen forgat Long Islanden és Brooklynban. A február elsején elkezdett forgatás összesen 151 napot fog igénybe venni, ebből mindössze pár tucat alkalommal kényszerülnek valós helyszíneken dolgozni - 50-65 napot Long Islanden, míg egy teljes napot a Time Square-en fog tölteni a forgatócsoport. Sőt, egy üldözéses jelenet felvételére Rochesterben kerülhet sor, mert az ottani sebességkorlátozások nem annyira szigorúak, mint New York City-ben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!