Szekeres Viktor

Az első képek A csodálatos pókember 2 forgatásáról

Míg arra várnak a Pókember-rajongók, hogy elkezdődjenek A csodálatos pókember 2 utcai forgatásai, Marc Webb, a rendező a stúdióban zajló munkálatokról készített fotókat tett fel a netre.

Mint arról már hírt adtunk, hétfőn elkezdődött a Columbia Pictures égisze alatt készülő képregényfilm, A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) forgatása, mégpedig annak a Marc Webbnek az irányításával, aki az első részt is készítette. Egyelőre a munkálatok a stúdióban zajlanak, így azokról nem kerültek fel lesifotók vagy -videók a netre, de más forrásból szerencsére már valamilyen szinten betekinthettünk a színfalak mögé.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Ez a "más" forrás pedig igencsak autentikus, nem más, mint a rendező, aki egyre aktívabban használja Twitterét, s eddig mind a 4 forgatási napról kirakott egy-egy képet. Ezek a képek ugyan nem túl beszédesek, de épp elegendőek voltak ahhoz, hogy a Pókember-rajongók fantáziáját beindítsák - többek között arról szólnak a pletykák, hogy a harmadik napon készített fotó Venom érkezését lebegteti be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!