Szekeres Viktor

Kikerült A csodálatos pókember 2 története

A Columbia Pictures bejelentette, hogy elkezdődött A csodálatos pókember 2 forgatása, s a stúdió a hír mellé nyilvánossá tette a folytatásfilm hivatalos szinopszisát is, ami nem okoz meglepetést.

A Columbia Pictures hivatalosan is bejelentette A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) második rész forgatásának elkezdését. Az Amerikában 2014. május másodikán bemutatásra kerülő film készítői a munkálatokat New York városában kezdték meg, s a franchise történetében először ott is fogják befejezni úgy, hogy más államban nem is fognak forgatni.

A stúdió a bejelentés mellett kiadta az Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti és Sally Field főszereplésével készülő film hivatalos szinopszisát is: "Zajlik Peter Parker élete, s miközben Pókemberként rosszfiúkat kap el, és megpróbál minél több időt tölteni szerelmével, Gwennel, az iskolai érettségi is közeleg. Peter nem feledkezett meg Gwen apjának tett ígéretéről, de egyszerűen nem tudja távol tartani magát a lánytól. A dolgok akkor változnak meg komolyabban, amikor egy új rosszfiú, Electro tűnik fel a színen, s visszatér egy régi barát, Harry Osborn, Peter pedig új információkat tud meg múltjáról."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)