Szekeres Viktor

Kiderült, ki szerepelt volna a Pókember 4-ben

Sam Raimi, a Pókember, a Pókember 2 és a Pókember 3 rendezője elmondta, hogy miért passzolta le Peter Parker kalandjait, s azt is, hogy ki szerepelt volna az ő folytatásában.

Sam Raimi, a Pókember-trilógia rendezője egy, a Vulture-nek adott interjújában beszélt az általa tervezett negyedik Pókember-filmről, amelyből végül kiszállt. A beszélgetés során megerősítette azon értesüléseket, miszerint a negyedik epizódban Anne Hathaway lett volna Black Cat, azaz Fekete Macska - Raimi szerint a színésznő remek volt a meghallgatások során. A filmben a főgonosz szerepére (Vulture, vagyis Keselyű) John Malkovich-ot szerződtették volna.

Sam Raimi végül azért hagyta ott a projektet, mert úgy érezte, hogy filmjével nem tudná tartani a Sony stúdió által kért 2011-es premierdátumot, így nyílt meg az út Marc Webb 2012-es rebootja, A csodálatos pókember előtt. A rendező arról is beszélt, hogy miért szállt ki a World of Warcraft-mozifilmből. Elmondása szerint miután visszadobta a Blizzard forgatókönyv-verzióját előállt egy saját történettel, melyet a játékgyártó fenntartásokkal, de elfogadott. Azonban miután elkészült a Raimi-féle szkript, akkor tudta csak meg, hogy a Blizzard vétójoggal bír a projekttel kapcsolatban, így 9 hónap munkája veszett kárba, s újrakezdeni már nem akarta az egész folyamatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    A Blizzard nem kis sztorikat szokott fabrikálni, Raimi meg xarnak tartotta? cccc
  • cateran #2
    Jaja:D Imadom Malkovichot 1001 arca van, roppant jo szinesznek tartom:)
  • tomboy013 #1
    Malkovich miatt kár hogy nem lett Pókember 4. Főleg hogy a főgonoszt játszotta volna. Jól áll neki a rossz szerepe.