Szekeres Viktor

Végre egy rendes kép Pókember új jelmezéről

Végre nem csak közeli és fekete-fehér képen láthatjuk Pókember jelmezét, hanem egy rendes, hivatalos fotón is. A csodálatos pókember 2 premierjére jövő év májusában fog sor kerülni.

A ComingSoonnak jutott a megtiszteltetés, hogy először bemutassa Pókember új jelmezét. Mint arról már volt szó, A csodálatos pókember második részét jelenleg is forgatják Marc Webb rendező irányításával, s e filmben, a Webb korábbi infói alapján némiképp meg fog változni Peter Parker piros-kék hősjelmeze. A lenti képen már szemügyre is lehet venni az új dizájnt, melynek legszembetűnőbb eleme mindenképpen a nagyobbá tett szemek.

A másik komolyan változást, ami a hálóvetőket illeti, itt természetesen még nem láthatjuk, bár valószínűleg nemsokára láthatunk lesifotókat a készülő produkcióból, mint ahogy idővel az első előzetest is be kell mutatnia a Sony stúdiónak. Persze ezt valószínűleg nem fogják elsietni, hiszen A csodálatos pókember 2 hivatalos amerikai premierje 2014. május 2-a.

Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #7
    Igen de ezek mind régebbiek... Jelenleg az Ultimate Spider-Man fut, amiben egy hispán/feka gyerek hordja a ruhát, az Amazing Spider-Man pedig végetért, helyette a Marvel NOW! részeként The Superior Spider-Man címmel indítják újra, amiben Doc Oc elméje beköltözött PP testébe, és kioltotta az életét.
  • Shiwo #6
    attól függ, melyikben.. elég sok alternatívája van a pókicának, de a többség esetében Peter Parker a pókember... te speciel kire / melyik verzióra gondoltál?
  • Loverman #5
    Eredetileg talán tini volt, de azóta eltelt pár évtized, és ezt a képregényben is lekövették, pl feleségül vette MJ-t. A szeme mindig ilyen volt, semmi köze a mangához. Az íve főleg nem mangás.


    UI: Azóta már nem is Peter Parker a Pókember a képregényekben.
  • cstommy #4
    Szerintem meg passzol az eredeti képregényhez és a modernebbekhez is
  • Shiwo #3
    hát, olyan 16-18 év körül járhatott, mikor megcsípte a pók, pontos kor sztem nem volt meghatározva, csak hogy gimnazista.. és mindig is nagy "szeme" volt... amúgy a 60-as 70-es években sok olyan szuperhős született, akinek a ruháját mai szemmel röhejesnek tűnhet..
  • NovaTerra #2
    Peter Parker nem egy tini kölyök eredetileg?
  • tomboy013 #1
    Manga pókember... Gyerekes nagyon az a nagy szem, nem sugall túl nagy férfiasságot, mintha egy nő lenne a ruha alatt.