Szekeres Viktor

A csodálatos pókember 2 első forgatási képei

Már egy ideje elkezdődött A csodálatos pókember 2 forgatása, azonban eddig a munkálatok a stúdióban zajlottak. A stáb először hétfőn merészkedett ki nyilvános helyre, kattogtak is a bámészkodók mobiljai.

Sokáig tartott, de végre megérkeztek az első forgatási lesifotók (a többi kép itt tekinthető meg) A csodálatos pókember 2 munkálatairól. Marc Webb, a film rendezője valószínűleg sejtette, hogy hétfőn nem tudják elkerülni a kíváncsiskodó fényképezését, ezért rutinosan még az eheti munkálatok megkezdése előtt közzétette Pókember új jelmezének egy hivatalos fényképét, így nem most, a gyenge minőségű képeket bámulva kell kisilabizálnunk azt, hogy mi is változott a szerelésen az első rész óta.

Klikk ide! Klikk ide!

A képek sajnos nem túl beszédesek, csak azt látni, hogy Andrew Garfield vagy nagyon fázik, vagy pedig rejtőzködni próbál a fényképezőgépek elől, de akkor nem tudta eltakarni magát, amikor fejjel lefelé kellett lógnia. Várhatóan az elkövetkező napokban tovább folytatódik New York City-ben az utcai forgatás, hiszen valószínűleg nem csak egy napra merészkedtek ki a filmesek a stúdióból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loky #3
    Hát elég előnytelen kép... Inkább ki se tették volna...
  • Rage47 #2
    :D
  • AZUL #1
    amúgy az első kép elég félreérthető... mintha épp cummantanák parkert... :D