Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Johnny Depp következő filmje

Egy hónappal ezelőtt még nem tudtuk, hogy mi lesz Johnny Depp következő filmje, most pedig az derült ki, hogy a színész pár hónap alatt két alkotást is leforgat főszereplőként.

2011-ben A Karib-tenger kalózai 4-ben és a Rumnaplóban láthattuk Johnny Deppet, tavaly az Éjsötét árnyékban és a 21 Jump Street - A kopasz osztagban is cameózott egyet, idén pedig az év legdrágább filmjében, a Gore Verbinski-féle A magányos lovasban fog feltűnni. Azt azonban sokáig nem lehetett tudni, hogy mivel folytatja a népszerű színész. Nos, február elején kiderült, hogy ő lesz a főszereplője Barry Levinson új filmjének, a Whitey Bulger életéről szóló Black Massnek, mely forgatásának kezdését májusra tűzte ki a stúdió, így azt hihettük, hogy a színész lemondott a Transcendence főszerepéről, mely filmmel tavaly ősszel hozták összefüggésbe.

Szerencsére kiderült, hogy szó sincs erről: Johnny Depp lesz a Transcendence főszereplője, s a forgatásra már áprilisban sor kerül, így részt tud venni a Black Mass nyárra tolt munkálataiban. A Transcendence egyébként nem csak Depp miatt kapott kiemelt sajtófigyelmet, hanem azért is, mert ez lesz Wally Pfister rendezői bemutatkozása. Pfistert valószínűleg mindenki Christopher Nolan házi operatőreként ismeri, a Mementótól kezdve az Eredeten át egésze A sötét lovag-trilógiáig a rendező mindegyik filmjét ő fényképezte.

A Transcendence történetéről eddig sajnos hivatalosan még nem került ki semmilyen információ, mindössze pár értesülés sugallja azt, hogy a filmben Depp egy tudóst fog játszani, aki tudatát feltölti egy számítógépbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!