Szekeres Viktor

Az egyik legjobb rendező Budapestről forgat Johnny Deppel

Johnny Depp egy budapesti szállodáról szóló filmet fog forgatni azzal a Wes Andersonnal, akinek eddig még nem sikerült rossz filmet rendezni. Mondanunk sem kell, hogy a produkció számot tart érdeklődésünkre.

A Deadline értesülései szerint Johnny Depp lesz Wes Anderson következő filmjének egyik főszereplője. A mi szemszögünkből az pedig már csak hab a tortán, hogy a film címe The Grand Budapest Hotel, aminek forgatókönyvét természetesen maga a rendező írta. Depp jelenleg a The Lone Rangert forgatja, de mivel a Rob Marshall-féle The Thin Man forgatása csúszik, így valószínűleg a The Grand Budapest Hotel lesz a következő munkája.


Azt egyelőre még nem tudni, hogy a címben szereplő Budapest azt is jelenti-e, hogy a film Magyarországon forogna, az azonban biztos, hogy Wes Anderson ezen ötletére már a szokottnál könnyebben szerzett pénzt, hiszen idei filmje, a Holdfény királyság (Moonrise Kingdom), amely mellesleg az év második legjobb mozis élményét kínálta, Amerikában már 33 millió dollár bevételnél tart, ami azt jelenti, hogy a rendező második legsikeresebb filmje lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fuckyou #3
    LOL
  • ioko #2
    most nem mindegy hogy a f@szba irjàk tudjuk hogy kirol beszèlunk.
  • blessyou #1
    Nem... szabad... nyelvtan... náci...

    A francba is, nem bírom megállni!
    >>Johnny Depp-pel<<
    Ezt azért általános isiben tanítják.