Szekeres Viktor

Jó lett Johnny Depp új filmjének első előzetese

Johnny Depp megannyi közönségfilm után ismét egy igazi ínyenceknek való alkotásban fog feltűnni. A Rumnapló Hunter S. Thompson írása alapján készült, és már az előzetesét is láthatjuk.

Az ET Online-nak köszönhetően végre minden, neteléréssel rendelkező filmrajongók láthatja Johnny Depp új filmjének, a Rumnaplónak (The Rum Diary) az előzetesét. A színész ezzel a filmmel tér vissza ismét Hunter S. Thompson világába, ahol már megfordult korábban a Terry Gilliam által rendezett Félelem és reszketés Las Vegasban című agymenéssel. (Kultstátusz ide vagy oda, az 1998-as film Amerikában mindössze 10 millió dollár bevételt hozott.)


A papírforma alapján az október 28-án bemutatásra kerülő Rumnaplók sem lesz zajos siker, de, ha a közönség nem is, az ínyencek minden bizonnyal örömüket fogják lelni benne. A film gyártója nem valamelyik nagy hollywoodi stúdió, hanem az idén beinduló FilmDistrict, mely eddig remekül választott filmeket, hiszen ők készítették, illetve mutatták be az év eddig legsikeresebb horrorfilmjét, az Insidious-t (54 millió dollár Amerikában), valamint a meglepetésfilmnek számító Soul Surfer-t (44 millió dollár Amerikában) - és az elkövetkező hetekben a Don't Be Afraid of The Dark című horrorral, valamint a cannes-i kedvenccel, a Drive - Gázt!-tal rukkolnak elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    kurvajó
  • fika ferenc #1
    már most imádom!!!