Szekeres Viktor

Tragédia a jövő év egyik legdrágább filmjének forgatásán

A Lone Ranger sokáig azért volt jelen a filmes sajtóban, mert arról ment a vita, hogy 200 vagy 250 millió dollárból forgassák - most egy szomorúbb apropó kapcsán emlékezünk meg róla.

A Walt Disney Studios megerősítette a hét első felében a TMZ által megjelentetett hírt, miszerint egy tragikus haláleset történt a The Lone Ranger című produkció forgatásán. A bulvároldal híréből annyit lehetett megtudni, hogy az egyik stábtag meghalt, s azóta kiderült, hogy a végzetes baleset egy olyan napon történt, amikorra nem volt forgatás betervezve, azonban az előkészületek során egy búvár, miközben egy tartályt készített elő a felvételekre rosszul lett, s az orvosok már csak szívleállást tudtak megállapítani nála.

A Lone Ranger a jövő év egyik legnagyobb durranásának számít, s ennek megfelelően az amerikai nemzeti ünnep idejére, július harmadikára időzítették a premierjét. A westnerfilmet A Karib-tenger kalózai-sorozat első részeit jegyző Gore Verbinski készíti, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson és Helena Bonham Carter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    A nemzeti ünnep nem július 4.?