Szekeres Viktor

Vadító egyedi 3D-s szemüvegek készülnek a Vasember 3 előadásaira

Újabb filmhez készíttet a gyártója egyedi 3D-s szemüvegeket. A Marvel Studios a Vasember 3 esetében veri magát plusz költségekbe, azzal a nem titkolt céllal, hogy többen választják a térhatású vetítéseket.

Nem először fordul elő, hogy a Marvel Studios dizájnos 3D-s szemüvegekkel próbálja moziba csábítani a nézőket, valamint arra rávenni őket, hogy válasszák a 3D-s előadásokat. Ezúttal a Vasember harmadik epizódját részesítik kiemelt figyelemben a stúdió marketingesei, ami abban is megnyilvánul, hogy az Amerikában a filmre 3D-s jegyet váltók négyféle speciális szemüveg közül választhatják ki, hogy melyikben akarják megnézni a filmet.

A négy dizájnból az egyik Tony Starkos, a többi pedig a szuperhősöké, Vasemberé (Iron Man), Hadigépé (War Machine), valamint "Vas Hazafié" (Iron Patriot). Természetesen a gyűjtők akár mind a négy szemüveget is megvásárolhatják Amerikában, arról azonban nincs hírünk, hogy Amerikán kívülre jut-e belőlük. A Vasember 3 premierjére itthon április utolsó csütörtökén, míg Amerikában május első péntekén fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!