Szekeres Viktor

Spoileresek a Vasember 3 LEGO-figurái?

Manapság már nem csak előzetesekből vagy egyéb hírekből lehet szert tenni filmekkel kapcsolatos spoilerekre, hanem akkor is, ha az ember megvizsgálja az alkotáshoz tartozó kapcsolódó termékeket.

A képregényekből készült filmekhez kapcsolódó termékek már az elmúlt években is lőttek el érdekes dolgokat bemutatás előtt álló filmekből, hiszen ezeket jóval a premier előtt legyártják. A Eurobricks fórumának köszönhetően ezúttal érdekes fotók kerültek fel a Vasember 3 LEGO-figuráiról és -szettjeiről, melyek láttán egyes rajongók azonnal spoilert kiáltottak. Hogy igazuk van, vagy sem, azt mindenki megítélheti Klikk ide! Klikk ide!
Az már korábban kiderült, hogy a Vasember 3 a képregényekből már ismert Extremis-történetet fogja feldolgozni, melynek elején Tony Starkot totálisan lenullázza egy rosszfiú. A LEGO-s képeken többek között a Guy Pearce által alakított Aldrich Killian sorsára vonatkozó információkat nyerhetnek is a filmmel kapcsolatos spoilerekre kíváncsiak, valamint az is kiderül, hogy Rhodey ismét War Machine-né válik, s mintha Tony Starkon kívül más is magára öltené a Vasember-páncélt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marinecorps #3
    A "legspoileresebbek" pedig a vasember képregények. Még a vasember 66-ból is tartalmazhatnak részleteke.
  • Zombee #2
    Az a Stark-villa elég vérszegény kiadás lett, de a többi se nagy szám, két kockából össze lehet rakni mindent, pont a LEGO lényege nincs már benne.
    A LEGO játékoknak amúgy nem muszáj a filmeket követnie.
  • NovaTerra #1
    Ha adott képregényt dolgoz fel, akkor feltételezem egy rajongó ismeri azt, tehát neki nem spoiler egy figura.
    Spoiler.
    Bár megmondom mi lesz, harc, harc, robbanások, repülnek ide-oda, Stark megsérül, aztán összeszedi magát és végül ironman győz.

    Ennél már csak az meglepőbb, amikor egy Hulk filmben, Hulk mindenkit lezúz.