Szekeres Viktor

Teljesen újraírják Batman és Superman közös filmjét?

Sokáig azt hihettük, hogy akár már idén is elkezdhetik forgatni az Igazság Ligája-mozifilmet, azonban úgy tűnik, hogy az illetékesek mégsem voltak oda túlságosan a szkriptért.

Sokáig akár kész tényként lehetett kezelni azt, hogy elkészül az Igazság Ligája (The Justice League) mozifilm, melyben többek között Denevérember és Superman is szerepelne. Később a hírek arról szóltak, hogy Will Beals forgatókönyvét csak akkor filmesítik meg, ha a Zack Snyder-féle Superman-reboot nem szerepel le, most pedig már azt pletykálják, legalábbis a Badass Digest úgy tudja, hogy Will Beall eredeti forgatókönyvét visszadobják, illetve teljesen újraírják.

Ha rosszmájúak lennénk, akkor akár értetlenkedhetnénk is, hiszen nem valószínű, hogy a szuperhős-csapatokra kíváncsi közönséget annyira izgatná a szkript, a többséget minden bizonnyal az alapszituáció is megnyerné magának, azok pedig, akik nem adják ilyen könnyen magukat, a látványos film ígérete előtt hódolnának be. Azonban, persze ha igazak a hírek, úgy tűnik, hogy a Warner Bros. mégsem meri bevállalni a projektet, csak ha minden klappol. A nagy kérdés, hogy az új szkript készítése fogja-e késleltetni a 2015-re ígért mozis premiert. Ha igen, akkor a stúdió még komolyabb lépéshátrányba fog kerülni a Marvel Studiosszal szemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NovaTerra #8
    Norton Hulk film valami borzasztóan gyenge tucatszar lett. Az első rész tényleg jó film volt, nem csak képregény adaptáció kategóriába.

    DC világ nekem is jobban tetszik. Nem olyan csillogó, főleg a Batman külön történetei. Nolan filmek se tudták visszaadni azt sajnos. Supermannel való vegyítés nekem képregényben sem tetszik.
  • TéOeM #7
    Szóval...Ha nem tetszik, mi a francnak nézed meg? xD Ha nem nézted meg, honnan tudod, hogy milyenek lettek? Tudod, hogy milyenek lettek az 1.fázis filjei, a folytatásokat nem kell megnézned és nem fogsz idegeskedni rakta xD Az a probléma, hogy csak Batman és Superman vannak benne kellőképp a köztudatban. Például Flashről és Wonder Womanről is csak mindenki annyit tud, hogy léteznek és nagyjából mit tudnak, de ettől még nem lesznek benne annyira a köztudatban, hogy majd rohanjanak az emberek IL-filmet nézni. Felvezetés nélkül író legyen a talpán, aki ezt megoldja. Pedig még a karakter jogok is megvannak nem kell összekukázni őket mint a Marvelnél
  • GaborT28 #6
    Szóval...ki is van lemaradva?....
  • GaborT28 #5
    Én örülök, hogy a DC nem gyárt futószalagon tucatfilmeket! A Marvelnek is csak 1-2 jó fogása volt... a többi felejtős(Amerika kapitány, Thor... ne vicceljünk már) Avengers viszi prímet, a többiek szimpla popcorn mozinak voltak jók. Bevétel ide vagy oda; nem alkottak maradandót.
    Ellenben a '89es Batman vagy a Christopher Reeve féle Superman és a Nolan-féle Batman még évtizedekig a köztudatban marad.
  • zetortraktor #4
    Ja. Kár erőlködni. Aki le van maradva, az meg se próbáljon felzárkózni. Elég csökött gondolkodás. Ilyen hozzáállással nem lehetne sokra vinni.
  • scagnetti #3
    OFF
    " egyedül Hulk baki picit csorba de ennyi belefért. "

    Hja... ilyen béna Hulk-ot mint az Avengers-ben még nem láttam. Szeirntem a második sikerült a legjobban, és Edward Norton karaktere illet hozzá a legjobban.
    Persze ez csak egyéni vélemény.
    ON
    A DC nagyon le van maradva (mint a borravaló), szerintem kár erőlködniük.
  • fergusonpapa #2
    Csak tudnám melyik batmant rakják be hogy újra akarják az egészet forgatni. Emelet megfogadta az előzö szinész hogy nem vállal több batmant..

    Rossz a tervezés.. ez lesz a bukása az igazságligájának..

    Marveles filmeket legalább jól átgondolva rakták össze, egyedül Hulk baki picit csorba de ennyi belefért.
  • goldmember #1
    Ne hogy már találkozzon ez a két alsógatyás idióta!