Szekeres Viktor

Zsíros reklámszerződés köttetett: kínai mobilokkal fognak telefonálni a Vasember 3-ban

Tony Stark kínai okostelefont fog előrántani, miközben a Vasember 3 főgonoszával vív élet-halál harcot. Legalábbis ez szerepel a Marvel és egy kínai mobilgyártó szerződésében.

Kína mindent megtesz azért, hogy még jobban kiterjessze befolyását Hollywoodra, amin nem is csodálkozunk, hiszen például a Looper - A jövő gyilkosa rövid kínai forgatása azt eredményezte, hogy a scifi Kínában magasabb bevételre tett szert, mint Amerikában. Ráadásul az amerikai filmek Kínában úgy válnak egyre sikeresebbé, hogy a bemutatójukra általában a világpremier után hónapokkal kerül sor.

Pár hete például a kínai TCL Group 5 millió dollárt fizetett azért, hogy névadója lehessen az ikonikus Grauman’s Chinese Theatre névre hallgató mozinak. Most pedig ugyanez a cég szerződést kötött a Marvellel, hogy a részben Kínában forgatott Vasember 3-ban a szereplők a TCL Group okostelefonjait használják. a cég természetesen arra számít, hogy a Samsung és az Apple által uralt világpiac valamilyen szinten felkapja a fejét a TCL-termékekre.

A megegyezésnek köszönhetően Robert Downey Jr. karaktere például TCL-telefont fog használni a főellenséggel, Mandarinnal vívott összecsapásában, de más jelenetekben a nézők azt is látni fogják, hogy a kínai okostelefonok hogy kommunikálnak a tévékészülékekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #3
    Tony Stark így legatyásodott, hogy playboy létére már almára sincs pénze?!
  • Ender Wiggin #2
    ez az egyik nagy baj holliwooddal. hogy kurva mindneki.
  • FL Zoli #1
    Csak a kínaiak nem tudják, hogy mi már immunisak vagyunk az ilyen reklámra.

    Vagy nem?