Szekeres Viktor

Megvan az új Marvel szuperhős-film főszereplője

Kiderült, hogy ki fogja Star-Lordot játszani a Guardians of Galaxy című Marvel-képregényfilmben, melyet a tervek szerint 2014 augusztusában mutatnak be Amerikában.

A Deadline adta először hírül, hogy a Marvel Studios és James Gunn rendező megtalálta a tervezett új szuperhős csapatos film, a Guardians of the Galaxy főszereplőjét, aki nem más lesz, mint Chris Pratt, a Városfejlesztési osztály című komédia-sorozat egyik főszereplője, akit nemsokára a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajszában láthatunk a mozikban. A színész a legutóbbi hírek szerint olyan vetélytársak elől happolta el a szerepet, mint Joel Edgerton, Jack Huston, Jim Sturgess, Lee Pace, Eddie Redmayne és Zachary Levi.


Pratt a 2014. augusztus elsején bemutatásra kerülő filmben Peter Quillt, azaz Star-Lordot fogja alakítani. Quill minden bizonnyal központi karaktere lesz a Guardians of Galaxynek. Qull a Földön nő fel és megtudja, hogy az apja a világűr másik bolygójáról származik, s idővel egy intergalaktikus konfliktusba csöppen, ami révén a szuperhős csapat vezetőjévé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!