Szekeres Viktor

Megvan az Amerika kapitány 2 egyik új főszereplője

Nem sokkal a forgatás megkezdése előtt találták meg az Amerika kapitány második részének készítői a Winter Soldier alcímmel bíró epizód egyik új főszereplőjét.

Sokáig tartott a keresés, de a Marvel Studios végük megtalálta az Amerika kapitány második részének, a Captain America: The Winter Soldiernek a női főszereplőjét. A Deadline értesülései szerint ugyanis a Bosszú című tévésorozat főszereplője, Emily VanCamp kapta meg a kiemelt szerepet az epizódban, ami valamilyen szinten meglepetés, hiszen a színésznő nem szerepelt a szerepre esélyes "döntős" színésznők listáján.


Arról fura módon azonban továbbra sincs hivatalos információ, hogy pontosan melyik karakterről van szó, mindössze az sejthető, hogy Amerika kapitány, illetve Steve Rogers szerelmének tárgyáról - a rajongók nyílt titokként kezelik, hogy Sharon Carter lesz az illető, aki az első részben Hayley Atwell által alakított Peggy Carter testvére lett volna eredetileg, azonban végül inkább unokahúgot csináltak belőle.

VanCamp mellett még olyan színészek lesznek benne a második Amerika kapitány-mozifilmben, mint Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Scarlett Johansson és Toby Jones. A 2014. április negyedikén bemutatásra kerülő filmet Anthony és Joe Russo rendezi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #3
    FagyiKapi :-/
  • fecg21 #2
    " Emily VanCamp kapta meg a kiemelt szerepet az epizódban, ami valamilyen szinten meglepetés, hiszen a színésznő nem szerepelt a szerepre esélyes "döntős" színésznők listáján. "

    Vajon kit kellett ezért lesz.pnia.

    "Captain America: The Winter Soldier"

    Kiváncsi leszek a magyar címfordításra...:D
  • Etinger #1
    Végre valaki elveszi a szüzességét?